Polident биологична формула (8 бр.) изображения

 
 
Pin It


Polident биологична формула (8 бр.)

SKU: 20021

Цена: 1,89 лв.

В наличност

Цената включва ДДС 20%, Доставката не е включена в цената.

Polident биологична формула (8 бр.) - експерт в почистване и дезинфекциране на менструални чашки.

Количество: 8 таблетки, индивидуално опаковани

Polident®  се познати като Corega® Tabs® в Германия. Polident® за почистване на зъбни протези са широко използване от клиенти изпозващи менструални чашки. Polident® биологична формула съдържат високо ефективни и щадящи препарати, чиято ефективност се усилва от биологичен активатор. Таблетките ефективно ще почистят вашата Me Luna без да влияят върху материала на менструалната чашка. Те дори ще дезодорират Me Luna в случай че се е появила неприятна миризма - бактериите причиняващи миризма се отстраняват от повърхността на чашката, като висококачественото ментово олио оставя свежа, приятна миризма.

Инструкции за употреба:

Разтворете една таблетка в чаша с топла вода (250 мл.). Ако използвате по - голямо количество вода е необходимо да използвате кореспондиращо по - голямо количество таблетки. След употреба изплакнете менструалната чашка под течаща вода и я поставете в почистващият разтвор. Уверете се, че чашката е покрита изцяло с разтвора за почистване. Процесът на почистване ще продължи от 10 до 15 минути. Извадете чашката от разтвора и изплакнете добре със студена вода. Моля не оставяйте Me Luna  да престой по - дълго от 15 минути в разтвора за дезинфекция и почистване.

Състав:

Натриев бикарбонат, лимонена киселина, калиев карбонат, натриев карбонат, натриев карбонат пероксид, тетраацетил етилен диамин, натриев бензоат, натриев лаурил сулфоацетат, субтилизин, PVP / VA съполимер, аромат.

Важно:

Моля, не забравяйте да използвате Polident®  само извън човешкото тяло. Не пийте и не използвайте като вода за уста. Не поглъщайте таблетката. Пазете на място далеч от деца и домашни любимци. Да се съхранява на хладно и сухо място. Производител: GSK (www.polident.com)


+359 886 33 57 37 - Поръчки по телефона
понеделник-петък, 08:30-19:00

 


Характеристики на продукта


Категория: Аксесоари стерилизация и почистване

Производител / марка: Prolident

Продуктов код (SKU): 20021Подобни продукти


Стерилизиращи таблетки Milton мини Една Milton мини таблетка е...
2,19 лв.
Тези малки четки (интердентални четки) могат да се използват в...
3,80 лв.
  
  

  

Пазаруване по марка

  

  

E - Бюлетин

 
Желаете ли да получавате имейл съобщения относно намаления, специални оферти или нови продукти?

  

  
  

  

Препоръки

 

Мека и удобна торбичка

Димитрина Ненова, Стара Загора

Прегледайте още препоръки